zaterdag 13 november 2010

Doosje in kaart


Dit doosje in kaart heb ik voor de wedstrijd van Scrapmutsen gemaakt.De waxine lichtjes heb ik zelf "stempels" gemaakt en heb een föhn gebruikt.Dit stempelen op kaarsen komt van Kitty Franken5 opmerkingen:

 1. hoi

  wow erg mooi!!

  heel mooi gemaakt,en leuk die stempels op de kaarsjes!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Nicole,

  weer prachtig gemaakt.


  Sorry vind geen mailadres van u, dus zal het even hier zetten.
  Die champignon was eigenlijk een kleine applicatie uit een boek, ik heb die vergroot tot A3, en dan gewoon overgetrokken op patroonpapier (en naden bijgerekend!) en overgenomen op de stof, en alles met de hand in elkaar gezet (naaimachine is helaas stuk ), en de ogen en mondje heb ik met textiellijm vestgeplakt, dat is ook de eerste keer dat ik dat gebruikt, je zou het moeten kunnen wassen tot 40° met de lijm staat op de verpakking, dus..
  Als het nog niet duidelijk is ofzo , gil maar hoor :-)

  Ps, ben jij volger van mij, indien niet, zeker niet erg hoor !! (dat mogen mensen bij mij ook alleen maar als ze het écht zelf willen hoor!! hihi), maar mijn volgers hun link staan rechts op mijn blog en ik zie u er niet tussen staan, dus moest u wel volger zijn, sorry dan ben ik u vergeten en indien u geen volger bent, zit ik safe en ben ik u niet vergeten :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Nicole,

  Oh sorry dan, met welk profielfoto'ke staat u er dan op,
  ik heb er één Nicole opstaan,(met geel trui'tje, maar geen duidelijke foto) maar krijg geen link te zien naar een blog, bent u dit dan?

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Nicole,

  Ik had je linkje terstraks al in orde gemaakt, ik dacht het dat u het was :-)

  Mijn mail staat bij mijn profiel.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen